Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siedlce Poland Devils United FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


18e minuut.
Ozieriański onderschept slim de pass. Ozieriański passt de bal zonder na te denken. Sopata bereikt de bal nog maar net als eerste. Świeca verovert de bal door een tackle van achteren. Świeca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Wyżykowski probeert naar een medespeler te passen. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś onderschept slim de pass. Kijoś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siedlce Poland - Devils United FC 1:0

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szczotka trapt de bal weg van het doel. Wyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Leczkowski onderschept slim de pass. Leczkowski speelt de bal door. Kowalówka is nu in balbezit. Kijoś onderschept slim de pass. Kijoś haalt uit met een fantastische trap. Zamieniecki bokst de bal weg.

30e minuut.
Ozieriański bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysowiec rent richting de bal. Ozieriański begaat een overtreding. Ozieriański krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Borysowiec is nu in balbezit. Leczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś draait met de bal, schiet en ... Zamieniecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siedlce Poland - Devils United FC 2:0

39e minuut.
Ozieriański kopt de bal weg. Kowalówka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś haalt uit met een fantastische trap. Mądrochowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siedlce Poland 55%, Devils United FC 45%.
Siedlce Poland - Devils United FC 2:0

54e minuut.
Wyżykowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nagiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczkowski schiet op doel. Zamieniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Ronkowski geeft een lange en hoge pass. Milewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ronkowski geeft een lange en hoge pass. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś draait met de bal, schiet en ... Zamieniecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siedlce Poland 45%, Devils United FC 55%.
Siedlce Poland - Devils United FC 2:0