Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Koczała Szefowie
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.9
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Chromik rent richting de bal. Zdanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chromik is nu in balbezit. Zdanowski rent richting de bal. Zdanowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Klungelig pakt Chmielak de bal. Zdanowski rent richting de bal. Zdanowski speelt de bal door. Chromik rent richting de bal. Chromik haalt uit met een fantastische trap. Mącik bokst de bal weg.

18e minuut.
Zdanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdanowski probeert naar een medespeler te passen. Chromik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chromik draait met de bal, schiet en ... Mącik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Koczała - Szefowie 0:1

33e minuut.
Chromik passt de bal in één keer door. Bokłaga rent richting de bal. Bokłaga probeert naar een medespeler te passen. Zdanowski rent richting de bal. Zdanowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Koczała 51%, Szefowie 49%.
Torpedo Koczała - Szefowie 0:1

49e minuut.
Jasiński geeft een lange en hoge pass. Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Majak verovert de bal door een tackle van achteren. Gmiński onderschept slim de pass. Gmiński haalt uit met een fantastische trap. Dziambel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Paukszt is nu in balbezit. Paukszt passt de bal zonder na te denken. Baniak probeert de bal met de borst te controleren. Zdanowski rent richting de bal. Zdanowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Przybylski geeft de bal voor. Daar is Orłoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Przybylski. Orłoś raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Orłoś kan niet meer verder spelen. Sykta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Koczała 60%, Szefowie 40%.
Torpedo Koczała - Szefowie 0:1