Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Rozbórz emcio
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
6 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Paukszt met de inworp. Manys bereikt de bal nog maar net als eerste. Manys geeft de bal voor. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Huszcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szibalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Rezner probeert de bal met de borst te controleren. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rezner krijgt een gele kaart. Jachymiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pacuda neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rozbórz - emcio 0:1

7e minuut.
Daar is Pacuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pierzchała speelt de bal door. Kądzior rent richting de bal. Kądzior haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Styszko heeft problemen om de bal te vangen. Rezner probeert naar een medespeler te passen. Pacuda is nu in balbezit. Kądzior onderschept slim de pass. Kądzior draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Kądzior de bal. Pacuda rent richting de bal. Kądzior tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kądzior krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Inworp. Włusek met de inworp. Pierzchała probeert naar een medespeler te passen. Szaj rent richting de bal. Szaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Manys probeert naar een medespeler te passen. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński speelt de bal door. Jachymiak rent richting de bal. Jachymiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rozbórz 42%, emcio 58%.
RKS Rozbórz - emcio 0:1

49e minuut.
Grala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jachymiak speelt de bal door. Rezner verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Pacuda de bal. Pacuda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Rezner speelt de bal door. Owczarczyk rent richting de bal. Met opzet legt Rezner zijn tegenspeler op de grond. Owczarczyk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Owczarczyk kan niet meer verder spelen. Lewczuk komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Szaj raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bubel komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Włusek met een snelle inworp. Pierzchała is nu in balbezit. Pierzchała draait met de bal, schiet en ... Kądzior controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS Rozbórz - emcio 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rozbórz 33%, emcio 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Rozbórz - emcio 1:1