Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siedlce Poland dwd
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.6
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Krefta geeft de bal voor. Sopata heeft problemen om de bal te vangen. Mytnik rent richting de bal. Sopata verovert de bal door een tackle van achteren. Sopata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Stenka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Połubiński de bal. Połubiński passt de bal zonder na te denken. Kubot rent richting de bal. Kubot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Leczkowski onderschept slim de pass. Leczkowski passt de bal in één keer door. Sopata probeert naar een medespeler te passen. Leczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Małyszko geeft de bal voor. Tymianek kopt de bal weg. Stenka probeert de bal aan de voet te houden. Bizacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siedlce Poland - dwd 1:0

43e minuut.
Tymianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymianek geeft een hoge lob. Nagiel kopt de bal weg. Daar is Leczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siedlce Poland - dwd 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siedlce Poland 41%, dwd 59%.
Siedlce Poland - dwd 2:0

48e minuut.
Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz geeft een hoge lob. Bałaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczkowski onderschept slim de pass. Leczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siedlce Poland - dwd 3:0

56e minuut.
Borysewicz heeft problemen om de bal te vangen. Borysewicz passt de bal met de wreef. Bałaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczkowski onderschept slim de pass. Leczkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tobiaszowski trapt de bal weg van het doel. Połubiński kopt de bal weg. Borysowiec probeert de bal aan de voet te houden. Kubot rent richting de bal. Kubot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ronkowski geeft de bal voor. Sopata is nu in balbezit. Sopata passt de bal in één keer door. Gołdyn heeft problemen om de bal te vangen. Drajer met een sublieme pass. Szczotka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Leczkowski rent richting de bal. Leczkowski passt de bal zonder na te denken. Kujawski is nu in balbezit. Nagiel onderschept slim de pass. Nagiel geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bizacki rent richting de bal. Bizacki schiet op doel. Tobiaszowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Połubiński rent richting de bal. Borysewicz is nu in balbezit. Połubiński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Połubiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siedlce Poland 41%, dwd 59%.
Siedlce Poland - dwd 3:0