Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dwd Siedlce Poland
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Bałaban de bal onder controle te krijgen. Bizacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizacki haalt uit met een fantastische trap. Tobiaszowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Leczkowski geeft de bal voor. Krefta probeert de bal aan de voet te houden. Bizacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizacki haalt uit met een fantastische trap. Tobiaszowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dwd - Siedlce Poland 0:1

25e minuut.
Borysowiec passt de bal met de wreef. Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz passt de bal in één keer door. Leczkowski is nu in balbezit. Leczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Małyszko met de inworp. Kujawski rent richting de bal. Leczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Leczkowski speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Leczkowski is nu in balbezit. Leczkowski geeft een lange en hoge pass. Małyszko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bizacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizacki draait met de bal, schiet en ... Tobiaszowski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dwd 75%, Siedlce Poland 25%.
dwd - Siedlce Poland 0:1

56e minuut.
Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechniak rent richting de bal. Gołdyn maakt een afschuwelijke overtreding. Gołdyn krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bałaban geeft een hoge lob. Inworp. Nagiel met de inworp. Leczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczkowski geeft een lange en hoge pass. Tobiaszowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dwd 59%, Siedlce Poland 41%.
dwd - Siedlce Poland 0:1