Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Marynino Devils United FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.3
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Klungelig pakt Swawola de bal. Wagarowicz onderschept slim de pass. Wagarowicz met een sublieme pass. Milewicz is nu in balbezit. Milewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Kowalówka kopt de bal weg. Maciejczak probeert de bal aan de voet te houden. Milewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ozieriański zal de hoekschop nemen. Paal! Nędza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Marynino - Devils United FC 0:1

22e minuut.
Kowalówka met een sublieme pass. Wagarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagarowicz passt de bal met de wreef. Milewicz rent richting de bal. Milewicz draait met de bal, schiet en ... Nędza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Swawola probeert de bal aan de voet te houden. Wagarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagarowicz passt de bal met de wreef. Daar is Milewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Inworp. Ozieriański met een snelle inworp. Wagarowicz rent richting de bal. Wagarowicz draait met de bal, schiet en ... Nędza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Marynino - Devils United FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Marynino 66%, Devils United FC 34%.
Legia Marynino - Devils United FC 0:2

64e minuut.
Wagarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagarowicz probeert naar een medespeler te passen. Maciejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Milewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Marynino - Devils United FC 0:3

82e minuut.
Kowalówka rent richting de bal. Radacki onderschept slim de pass. Radacki probeert naar een medespeler te passen. Konarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Marynino - Devils United FC 1:3

86e minuut.
Konarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radacki rent richting de bal. Konarski rent richting de bal. Konarski draait met de bal, schiet en ... Mądrochowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Marynino - Devils United FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Marynino 49%, Devils United FC 51%.
Legia Marynino - Devils United FC 2:3