Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emcio Szefowie
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Charciarek geeft een lange en hoge pass. Paukszt kopt de bal weg. Klungelig pakt Baniak de bal. Jachymiak rent richting de bal. Jachymiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Bokłaga is nu in balbezit. Bokłaga passt de bal met de wreef. Zdanowski is nu in balbezit. Zdanowski schiet op doel. Puda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emcio - Szefowie 0:1

16e minuut.
Orłoś speelt de bal door. Betliński is nu in balbezit. Baniak begaat een overtreding. Baniak krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Paukszt is nu in balbezit. Paukszt geeft de bal voor. Okoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński is nu in balbezit. Betliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
emcio - Szefowie 1:1

19e minuut.
Manys bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdanowski onderschept slim de pass. Zdanowski met een sublieme pass. Chromik is nu in balbezit. Chromik schiet op doel. Puda bokst de bal weg.

20e minuut.
Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyganek verovert de bal door een tackle van achteren. Jachymiak onderschept slim de pass. Betliński is nu in balbezit. Betliński draait met de bal, schiet en ... Dziambel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Chromik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdanowski rent richting de bal. Chromik is nu in balbezit. Zdanowski rent richting de bal. Zdanowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Manys rent richting de bal. Cyganek onderschept slim de pass. Orłoś met een sublieme pass. Zdanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdanowski schiet op doel. Puda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emcio 60%, Szefowie 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
emcio - Szefowie 1:1

51e minuut.
Krasuski heeft problemen om de bal te vangen. Paukszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Paukszt speelt de bal door. Betliński is nu in balbezit. Betliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bokłaga geeft de bal voor. Manys is nu in balbezit. Chromik verovert de bal door een tackle van achteren. Zdanowski rent richting de bal. Zdanowski haalt uit met een fantastische trap. Puda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
emcio - Szefowie 1:2

66e minuut.
Jachymiak onderschept slim de pass. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap. Majak verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paukszt neemt de hoekschop. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Cyganek de bal. Cyganek speelt de bal door. Musialik is nu in balbezit. Chromik onderschept slim de pass. Chromik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
emcio - Szefowie 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emcio 46%, Szefowie 54%.
emcio - Szefowie 1:3