Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Banda Stefana Payback FC
jazda Tactiek Styl1
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 34.5
weak Schieten good
average Passen weak
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Buday onderschept slim de pass. Buday passt de bal met de wreef. Dönmezer geeft een lange en hoge pass. Leñero rent richting de bal. Leñero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Miski met een sublieme pass. Leñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Leñero passt de bal met de wreef. Buday is nu in balbezit. Buday haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dudek kan de bal niet met de borst controleren. Dan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dudek. Dudek krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Miski rent richting de bal. Miski geeft een hoge lob. Daar is Szmajdziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzegorzewski is nu in balbezit. Grzegorzewski geeft de bal voor. Kucera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Grzegorzewski passt de bal in één keer door. Leñero is nu in balbezit. Leñero passt de bal met de wreef. Buday rent richting de bal. Buday haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Atamańczuk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kvačka met een snelle inworp. Leñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Leñero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kurdziel geeft een hoge lob. Kvačka is nu in balbezit. Kurdziel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kurdziel krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Inworp. Kvačka met een snelle inworp. Semperena rent richting de bal. Junik onderschept slim de pass. Junik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banda Stefana 67%, Payback FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Banda Stefana - Payback FC 0:0

50e minuut.
Grzegorzewski rent richting de bal. Grzegorzewski speelt de bal door. Leñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Leñero schiet op doel. Atamańczuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Grzegorzewski passt de bal zonder na te denken. Leñero rent richting de bal. Leñero passt de bal met de wreef. Buday is nu in balbezit. Buday schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Grzegorzewski rent richting de bal. Calgaro rent richting de bal. Grzegorzewski onderschept slim de pass. Grzegorzewski probeert naar een medespeler te passen. Atamańczuk verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banda Stefana 60%, Payback FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Banda Stefana - Payback FC 0:0