Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Payback FC Ks Ostra Olszówka i Raba Niżna
Styl1 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
18 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 17.6
solide Schieten zwak
slecht Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Rozhukaniec rent richting de bal. Grzegorzewski onderschept slim de pass. Grzegorzewski probeert naar een medespeler te passen. Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Payback FC - Ks Ostra Olszówka i Raba Niżna 1:0

11e minuut.
Grzegorzewski onderschept slim de pass. Grzegorzewski speelt de bal door. Qamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Qamar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Payback FC - Ks Ostra Olszówka i Raba Niżna 2:0

14e minuut.
Klungelig pakt Śledź de bal. Pawski rent richting de bal. Śledź tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Śledź krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Pawski is nu in balbezit. Miski verovert de bal door een tackle van achteren. Miski geeft een hoge lob. Buday rent richting de bal. Buday draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Payback FC - Ks Ostra Olszówka i Raba Niżna 3:0

28e minuut.
Śledź kopt de bal weg. Buday is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruciak. Ruciak krijgt een gele kaart. Buday raakt geblesseerd tijdens het duel. Śledź komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Grzegorzewski speelt de bal door. Salbert rent richting de bal. Buday verovert de bal door een tackle van achteren. Buday haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Payback FC - Ks Ostra Olszówka i Raba Niżna 4:0

44e minuut.
Doeltrap. Bogacz trapt de bal weg van het doel. Śledź kopt de bal weg. Daar is Qamar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qamar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Payback FC 30%, Ks Ostra Olszówka i Raba Niżna 70%.
Payback FC - Ks Ostra Olszówka i Raba Niżna 4:0

51e minuut.
Dan rent richting de bal. Dan geeft een hoge lob. Kvačka heeft problemen om de bal te vangen. Qamar rent richting de bal. Qamar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kvačka met een snelle inworp. Miski geeft de bal voor. Pyłko heeft problemen om de bal te vangen. Buday is nu in balbezit. Buday schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Payback FC - Ks Ostra Olszówka i Raba Niżna 5:0

61e minuut.
Inworp. Leñero komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Śledź bereikt de bal nog maar net als eerste. Śledź passt de bal in één keer door. Qamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Qamar schiet op doel. Bogacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Payback FC - Ks Ostra Olszówka i Raba Niżna 6:0

72e minuut.
Klungelig pakt Gorczyński de bal. Kvačka rent richting de bal. Kvačka passt de bal zonder na te denken. Qamar rent richting de bal. Qamar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Leñero is nu in balbezit. Grzegorzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzegorzewski passt de bal in één keer door. Leñero rent richting de bal. Leñero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Payback FC - Ks Ostra Olszówka i Raba Niżna 7:0

84e minuut.
Lai rent richting de bal. Lai geeft een hoge lob. Daar is Leñero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qamar rent richting de bal. Qamar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Payback FC - Ks Ostra Olszówka i Raba Niżna 8:0

89e minuut.
Ruciak passt de bal met de wreef. Salbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Salbert geeft een hoge lob. Daar is Leñero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leñero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Payback FC - Ks Ostra Olszówka i Raba Niżna 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Payback FC 21%, Ks Ostra Olszówka i Raba Niżna 79%.
Payback FC - Ks Ostra Olszówka i Raba Niżna 9:0