Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC araski Arsenalizm
rucha2 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Książek bereikt de bal nog maar net als eerste. Książek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Biskupek de bal onder controle te krijgen. Książek is nu in balbezit. Książek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik geeft de bal voor. Kopaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Książek onderschept slim de pass. Książek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Manuszak verovert de bal door een tackle van achteren. Książek bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Książek verovert de bal door een tackle van achteren. Książek haalt uit met een fantastische trap. Byczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Makowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermaniuk is nu in balbezit. Hermaniuk draait met de bal, schiet en ... Byczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hermaniuk rent richting de bal. Hermaniuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC araski - Arsenalizm 1:0

30e minuut.
Grzywacz rent richting de bal. Niźnik is nu in balbezit. Grzywacz verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC araski - Arsenalizm 1:1

33e minuut.
Skrzypczyński rent richting de bal. Spoczyński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skrzypczyński. Spoczyński moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Spoczyński kan niet meer verder spelen.

35e minuut.
Betliński probeert naar een medespeler te passen. Aniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aniszewski met een sublieme pass. Grzywacz is nu in balbezit. Grzywacz schiet op doel. Kazimierowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Skrzypczyński kopt de bal weg. Aniszewski is nu in balbezit. Niźnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aniszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Skrzypczyński wilt de vrije trap nemen. Kazimierowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Grzywacz rent richting de bal. Grzywacz draait met de bal, schiet en ... Kazimierowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC araski 44%, Arsenalizm 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC araski - Arsenalizm 1:1

46e minuut.
Grzywacz onderschept slim de pass. Grzywacz passt de bal zonder na te denken. Skrzypczyński is nu in balbezit. Hermaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermaniuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Betliński verovert de bal door een tackle van achteren. Betliński passt de bal zonder na te denken. Aniszewski is nu in balbezit. Rzeźniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Twierkowski geeft de bal voor. Kot is nu in balbezit. Rzeźniczak onderschept slim de pass. Rzeźniczak schiet op doel. Kazimierowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC araski - Arsenalizm 1:2

71e minuut.
Biskupek kopt de bal weg. Makowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Makowiecki geeft een lange en hoge pass. Grzywacz is nu in balbezit. Grzywacz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC araski 65%, Arsenalizm 35%.
FC araski - Arsenalizm 1:2