Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barti fc Dwór Kombornia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Inworp. Zelek met de inworp. Buryta is nu in balbezit. Buryta geeft een hoge lob. Popieliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Puc passt de bal met de wreef. Adurowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Charytanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charytanowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Chodynicki met een snelle inworp. Adurowicz rent richting de bal. Adurowicz passt de bal in één keer door. Raniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Raniszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gwiżdż rent richting de bal. Buryta onderschept slim de pass. Buryta speelt de bal door. Raniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Raniszewski haalt uit met een fantastische trap. Świtoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
barti fc - Dwór Kombornia 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barti fc 39%, Dwór Kombornia 61%.
barti fc - Dwór Kombornia 1:0

46e minuut.
Sroczyński passt de bal met de wreef. Raniszewski is nu in balbezit. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta haalt uit met een fantastische trap. Świtoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barti fc - Dwór Kombornia 2:0

48e minuut.
Charytanowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grabowski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Strąk passt de bal zonder na te denken. Kwieciński geeft de bal voor. Inworp. Strąk met de inworp. Buryta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sroczyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dziambel komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Niemierka probeert naar een medespeler te passen. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer verovert de bal door een tackle van achteren. Rajzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barti fc - Dwór Kombornia 2:1

79e minuut.
Dziambel passt de bal met de wreef. Grabowski is nu in balbezit. Adurowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grabowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barti fc 43%, Dwór Kombornia 57%.
barti fc - Dwór Kombornia 2:1