Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chingvn Dwór Kombornia
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zarzycki niet meer kan verder spelen. Koszek komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Charytanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Charytanowicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Klingier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Słowiak is nu in balbezit. Gwiżdż verovert de bal door een tackle van achteren. Alszer rent richting de bal. Słowiak is nu in balbezit. Słowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lichota kan de bal niet met de borst controleren. Aletorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichota onderschept slim de pass. Bagietas geeft een lange en hoge pass. Kwieciński heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
chingvn - Dwór Kombornia 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chingvn 55%, Dwór Kombornia 45%.
chingvn - Dwór Kombornia 1:0

46e minuut.
Gwiżdż onderschept slim de pass. Rajzer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tarasiuk. Tarasiuk krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Alszer passt de bal zonder na te denken. Kwieciński is nu in balbezit. Słowiak onderschept slim de pass. Słowiak schiet op doel. Świtoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chingvn - Dwór Kombornia 2:0

68e minuut.
Kaźmierkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer verovert de bal door een tackle van achteren. Charytanowicz is nu in balbezit. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Nadolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolny geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aletorowicz met de inworp. Charytanowicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chingvn 52%, Dwór Kombornia 48%.
chingvn - Dwór Kombornia 2:0