Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
torado OGURY FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Mądrochowski onderschept slim de pass. Mądrochowski met een sublieme pass. Lorenc rent richting de bal. Lorenc schiet op doel. Czyrko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
torado - OGURY FC 1:0

12e minuut.
Buchalik kopt de bal weg. Mądrochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenc rent richting de bal. Mądrochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrochowski schiet op doel. Czyrko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Iwancewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tęsiorowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buchalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kraj kopt de bal weg. Buczek rent richting de bal. Buczek geeft een lange en hoge pass. Malowany is nu in balbezit. Malowany passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Przybułek speelt de bal door. Kraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraj passt de bal in één keer door. Buchalik is nu in balbezit. Buchalik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
torado - OGURY FC 1:1

35e minuut.
Dębek verovert de bal door een tackle van achteren. Potrzebny rent richting de bal. Dębek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dębek krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Trzeciakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tęsiorowski onderschept slim de pass. Tęsiorowski met een sublieme pass. Sałapa is nu in balbezit. Sałapa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Buczek de bal onder controle te krijgen. Sałapa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buczek. Buczek krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Jaskulski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zapotoczny met de inworp. Buchalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalik geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
torado - OGURY FC 1:2

43e minuut.
Lorenc heeft problemen om de bal te vangen. Buchalik verovert de bal door een tackle van achteren. Buchalik met een sublieme pass. Sałapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałapa schiet op doel. Złotopolski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torado 62%, OGURY FC 38%.
torado - OGURY FC 1:2

52e minuut.
Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrochowski rent richting de bal. Mądrochowski speelt de bal door. Lorenc is nu in balbezit. Lorenc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Przybułek kopt de bal weg. Jaskulski rent richting de bal. Jaskulski speelt de bal door. Klungelig pakt Buchalik de bal. Buchalik schiet op doel. Złotopolski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Tęsiorowski geeft een lange en hoge pass. Sałapa rent richting de bal. Sałapa draait met de bal, schiet en ... Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torado 66%, OGURY FC 34%.
torado - OGURY FC 1:2