Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OGURY FC KP Cieniasy Cieniasów
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.1
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Zapotoczny verovert de bal door een tackle van achteren. Zapotoczny geeft een hoge lob. Kulczyk is nu in balbezit. Buchalik onderschept slim de pass. Buchalik schiet op doel. Biskupek bokst de bal weg.

8e minuut.
Wyczesany raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sowiński komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Zygo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buchalik is nu in balbezit. Sałapa is nu in balbezit. Sałapa schiet op doel. Biskupek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OGURY FC - KP Cieniasy Cieniasów 1:0

11e minuut.
Klungelig pakt Opałka de bal. Sałapa is nu in balbezit. Kulczyk rent richting de bal. Sałapa verovert de bal door een tackle van achteren. Sałapa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Snitko kopt de bal weg. Klungelig pakt Banach de bal. Sałapa rent richting de bal. Sałapa schiet op doel. Biskupek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Buchalik is nu in balbezit. Buchalik passt de bal zonder na te denken. Mackiewicz rent richting de bal. Sałapa verovert de bal door een tackle van achteren. Sałapa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OGURY FC 38%, KP Cieniasy Cieniasów 62%.
OGURY FC - KP Cieniasy Cieniasów 1:0

51e minuut.
Klungelig pakt Przybułek de bal. Buchalik is nu in balbezit. Banaś is nu in balbezit. Buchalik onderschept slim de pass. Buchalik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Buchalik probeert naar een medespeler te passen. Wyrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Juszkiewicz krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Buchalik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bankowicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OGURY FC 35%, KP Cieniasy Cieniasów 65%.
OGURY FC - KP Cieniasy Cieniasów 1:0