Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Grojec Żywiec Deravenvils
433 Tactiek 5322
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Magdoń verovert de bal door een tackle van achteren. Bordakiewicz onderschept slim de pass. Bordakiewicz passt de bal zonder na te denken. Brejza rent richting de bal. Brejza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Drwal bereikt de bal nog maar net als eerste. Drwal probeert naar een medespeler te passen. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Brejza rent richting de bal. Brejza passt de bal in één keer door. Kret is nu in balbezit. Zassowski is nu in balbezit. Zassowski geeft een lange en hoge pass. Dobrzyniecki bokst de bal weg. Šigud is nu in balbezit. Šigud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Grojec Żywiec - Deravenvils 1:0

21e minuut.
Brejza geeft een lange en hoge pass. Zassowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zassowski passt de bal in één keer door. Šigud is nu in balbezit. Šigud haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Giernatowski met de inworp. Bordakiewicz is nu in balbezit. Bordakiewicz geeft de bal voor. Šigud is nu in balbezit. Šigud haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyniecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Podolis geeft een lange en hoge pass. Bordakiewicz rent richting de bal. Šigud rent richting de bal. Šigud draait met de bal, schiet en ... Dobrzyniecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Grojec Żywiec 39%, Deravenvils 61%.
TS Grojec Żywiec - Deravenvils 1:0

49e minuut.
Klungelig pakt Brożyna de bal. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak probeert naar een medespeler te passen. Tadejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadejewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bochowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kret onderschept slim de pass. Kret met een sublieme pass. Maciesiak rent richting de bal. Maciesiak draait met de bal, schiet en ... Hryniewiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

68e minuut.
Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak met een sublieme pass. Tadejewski is nu in balbezit. Tadejewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Grojec Żywiec - Deravenvils 1:1

72e minuut.
Młynarz met een snelle inworp. Bordakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordakiewicz onderschept slim de pass. Bordakiewicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Grojec Żywiec 45%, Deravenvils 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TS Grojec Żywiec - Deravenvils 1:1