Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Stara Start Działdowo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 21.6
hopeless Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kwieciński rent richting de bal. Pajewski onderschept slim de pass. Kwieciński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kwieciński krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński geeft de bal voor. Pabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak verovert de bal door een tackle van achteren. Krzysztofiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Udod is nu in balbezit. Kąpała rent richting de bal. Udod schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kąpała raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pajewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Karakula krijgt zijn hoofd ertegen. Broniarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Kalosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusek verovert de bal door een tackle van achteren. Rusek passt de bal zonder na te denken. Karakula is nu in balbezit. Karakula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mazowiecki met een sublieme pass. Śmiejkowski rent richting de bal. Śmiejkowski passt de bal in één keer door. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Stara - Start Działdowo 0:1

44e minuut.
Mazowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Mazowiecki probeert naar een medespeler te passen. Rusek speelt de bal door. Daar is Karakula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakula draait met de bal, schiet en ... Broniarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Stara 45%, Start Działdowo 55%.
Young Stara - Start Działdowo 0:1

48e minuut.
Krzysztofiak probeert de bal aan de voet te houden. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Magierowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Magierowski krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Mazowiecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kwieciński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Krzysztofiak rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Nowik ... Strafschop! Krzysztofiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mazowiecki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Stara - Start Działdowo 0:2

58e minuut.
Leśniak met een snelle inworp. Daar is Kwieciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusek speelt de bal door. Karakula is nu in balbezit. Karakula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kwieciński speelt de bal door. Tlaga rent richting de bal. Tlaga passt de bal in één keer door. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Udod met een snelle inworp. Kalosz is nu in balbezit. Kalosz probeert naar een medespeler te passen. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pernak trapt de bal weg. Rusek kopt de bal weg. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Stara - Start Działdowo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Stara 45%, Start Działdowo 55%.
Young Stara - Start Działdowo 1:2