Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Walczaki Young Stara
532 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 19.4
redelijk Schieten hopeloos
zwak Passen slecht
matig Verdedigen slecht


5e minuut.
Urbanowicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balcer met de inworp. Rusek is nu in balbezit. Rusek geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Urbanowicz onderschept slim de pass. Urbanowicz probeert naar een medespeler te passen. Olăroiu is nu in balbezit. Jędraszek is nu in balbezit. Jędraszek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Panorios rent richting de bal. Panorios geeft een hoge lob. Daar is Gospodarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jędraszek is nu in balbezit. Jędraszek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sikawa kopt de bal weg. Jędraszek rent richting de bal. Jędraszek met een sublieme pass. Panorios rent richting de bal. Panorios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - Young Stara 1:0

17e minuut.
Urbanowicz met de inworp. Dróżdż is nu in balbezit. Dróżdż passt de bal met de wreef. Olăroiu rent richting de bal. Olăroiu geeft een hoge lob. Pitry bokst de bal weg. Panorios is nu in balbezit. Panorios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - Young Stara 2:0

21e minuut.
Rusek passt de bal in één keer door. Sikawa probeert naar een medespeler te passen. Panorios is nu in balbezit. Panorios schiet op doel. Pitry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - Young Stara 3:0

24e minuut.
Paraschivu speelt de bal door. Balcer met een sublieme pass. Mięśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula onderschept slim de pass. Karakula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Walczaki 46%, Young Stara 54%.
KS Walczaki - Young Stara 3:0

47e minuut.
Dróżdż rent richting de bal. Dróżdż speelt de bal door. Panorios rent richting de bal. Panorios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - Young Stara 4:0

52e minuut.
Panorios draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nowik de bal onder controle te krijgen. Olăroiu kopt de bal weg. Jędraszek rent richting de bal. Jędraszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Urbanowicz met een sublieme pass. Olăroiu is nu in balbezit. Olăroiu passt de bal met de wreef. Panorios bereikt de bal nog maar net als eerste. Panorios haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Sikawa onderschept slim de pass. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu speelt de bal door. Panorios heeft problemen om de bal te vangen. Panorios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Paraschivu kopt de bal weg. Sikawa rent richting de bal. Sikawa geeft de bal voor. Olăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - Young Stara 5:0

60e minuut.
Olăroiu is nu in balbezit. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu met een sublieme pass. Panorios rent richting de bal. Panorios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Paraschivu onderschept slim de pass. Paraschivu met een sublieme pass. Panorios bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu is nu in balbezit. Olăroiu haalt uit met een fantastische trap. Pitry bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sikawa zal de hoekschop nemen. Panorios is nu in balbezit. Panorios schiet op doel. Jędraszek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pajewski is nu in balbezit. Sikawa begaat een overtreding. Pajewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pajewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Balcer is nu in balbezit. Dróżdż tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dróżdż krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Olăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu geeft de bal voor. Panorios bereikt de bal nog maar net als eerste. Panorios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - Young Stara 6:0

73e minuut.
Karakula geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sikawa met een snelle inworp. Urbanowicz geeft de bal voor. Panorios krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - Young Stara 7:0

77e minuut.
Dróżdż speelt de bal door. Panorios rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pabis. Pabis krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Dróżdż heeft problemen om de bal te vangen. Panorios rent richting de bal. Nieznośny is nu in balbezit. Panorios verovert de bal door een tackle van achteren. Panorios geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - Young Stara 8:0

79e minuut.
Pajewski rent richting de bal. Olăroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Olăroiu met een sublieme pass. Klungelig pakt Panorios de bal. Panorios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - Young Stara 9:0

82e minuut.
Olăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu passt de bal met de wreef. Panorios rent richting de bal. Panorios draait met de bal, schiet en ... Pitry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - Young Stara 10:0

85e minuut.
Urbanowicz is nu in balbezit. Urbanowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Paraschivu de bal. Paraschivu geeft een hoge lob. Jędraszek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu speelt de bal door. Rojek is nu in balbezit. Rusek onderschept slim de pass. Rusek passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal. Olszański bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Walczaki 31%, Young Stara 69%.
KS Walczaki - Young Stara 10:0