Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrzos Stary Zmigród GOALSOCCER
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kełkowiecki geeft een lange en hoge pass. Chodkiewicz kopt de bal weg. Daar is Kozicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linetty verovert de bal door een tackle van achteren. Linetty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Miodopolski verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Miodopolski de bal. Miodopolski speelt de bal door. Kloss is nu in balbezit. Kloss schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kręcina trapt de bal weg van het doel. Cieplewicz kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrzos Stary Zmigród 46%, GOALSOCCER 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wrzos Stary Zmigród - GOALSOCCER 0:0

59e minuut.
Miodopolski passt de bal met de wreef. Szot rent richting de bal. Szot geeft een hoge lob. Linetty rent richting de bal. Linetty draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Miodopolski probeert naar een medespeler te passen. Dyzma speelt de bal door. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty draait met de bal, schiet en ... Kełkowiecki probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rzecki rent richting de bal. Rzecki passt de bal zonder na te denken. Rabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty onderschept slim de pass. Linetty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wrzos Stary Zmigród - GOALSOCCER 0:1

72e minuut.
Rabiniak geeft de bal voor. Inworp. Niźnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rzecki probeert de bal met de borst te controleren. Rzecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kasperkiewicz geeft een hoge lob. Sęp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęp passt de bal zonder na te denken. Kloss rent richting de bal. Kloss haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrzos Stary Zmigród 42%, GOALSOCCER 58%.
Wrzos Stary Zmigród - GOALSOCCER 0:1