Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Śląsk Kubiny dzikie kozy
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 13.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Zuch geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flaszka met een snelle inworp. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kotecki met een snelle inworp. Daar is Ścianek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porwoł is nu in balbezit. Porwoł draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jerski heeft problemen om de bal te vangen. Dutkiewicz is nu in balbezit. Dutkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Śląsk Kubiny - dzikie kozy 1:0

28e minuut.
Turczyński geeft een lange en hoge pass. Porwoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwoł passt de bal zonder na te denken. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Olek kopt de bal weg. Daar is Porwoł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porwoł passt de bal in één keer door. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Makieła rent richting de bal. Kotecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Makieła zijn tegenspeler op de grond. Makieła is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Śląsk Kubiny 41%, dzikie kozy 59%.
MKS Śląsk Kubiny - dzikie kozy 1:0

49e minuut.
Atlak rent richting de bal. Atlak passt de bal met de wreef. Porwoł probeert de bal met de borst te controleren. Dutkiewicz is nu in balbezit. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Nowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowacki probeert naar een medespeler te passen. Bierzyński probeert naar een medespeler te passen. Porwoł is nu in balbezit. Porwoł schiet op doel. Brychczy bokst de bal weg.

58e minuut.
Klungelig pakt Atlak de bal. Atlak geeft de bal voor. Turczyński rent richting de bal. Słupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik schiet op doel. Noworyta bokst de bal weg.

64e minuut.
Bierzyński probeert naar een medespeler te passen. Dutkiewicz is nu in balbezit. Porwoł rent richting de bal. Porwoł haalt uit met een fantastische trap. Jerski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz draait met de bal, schiet en ... Brychczy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Porwoł is nu in balbezit. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerski onderschept slim de pass. Porwoł verovert de bal door een tackle van achteren. Porwoł schiet op doel. Brychczy bokst de bal weg.

78e minuut.
Porwoł schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Brychczy trapt de bal weg. Porwoł rent richting de bal. Porwoł geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Śląsk Kubiny - dzikie kozy 2:0

89e minuut.
Kotecki onderschept slim de pass. Kotecki geeft een lange en hoge pass. Turczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek verovert de bal door een tackle van achteren. Olek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Śląsk Kubiny - dzikie kozy 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Śląsk Kubiny 39%, dzikie kozy 61%.
MKS Śląsk Kubiny - dzikie kozy 2:1