Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UKS Morzycko Moryń KS Walczaki
Normal Tactiek 532
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 34.3
slecht Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


4e minuut.
Panorios schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aleksandrowicz de bal onder controle te krijgen. Jędraszek rent richting de bal. Jędraszek haalt uit met een fantastische trap. Kudaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Panorios bereikt de bal nog maar net als eerste. Panorios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Morzycko Moryń - KS Walczaki 0:1

13e minuut.
Daar is Sikawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikawa passt de bal zonder na te denken. Dombkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Panorios is nu in balbezit. Panorios schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Włodarczyk is nu in balbezit. Sikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikawa passt de bal met de wreef. Panorios bereikt de bal nog maar net als eerste. Panorios draait met de bal, schiet en ... Kudaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Morzycko Moryń - KS Walczaki 0:2

21e minuut.
Stachurski geeft een hoge lob. Zwijacz kopt de bal weg. Daar is Paraschivu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derbin is nu in balbezit. Derbin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Morzycko Moryń - KS Walczaki 1:2

24e minuut.
Inworp. Sikawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jędraszek geeft de bal voor. Panorios rent richting de bal. Panorios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Witczyk onderschept slim de pass. Witczyk geeft een lange en hoge pass. Kościecha rent richting de bal. Panorios verovert de bal door een tackle van achteren. Panorios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kuziak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Papciak komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Daar is Stachurski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olăroiu rent richting de bal. Olăroiu met een sublieme pass. Panorios is nu in balbezit. Panorios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Derbin met een sublieme pass. Papciak rent richting de bal. Papciak haalt uit met een fantastische trap. Mięśniak heeft problemen om de bal te vangen. Olszański maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Melechowicz rent richting de bal. Olăroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Olăroiu met een sublieme pass. Panorios is nu in balbezit. Panorios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Morzycko Moryń 65%, KS Walczaki 35%.
UKS Morzycko Moryń - KS Walczaki 1:2

50e minuut.
Melechowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Olăroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Olăroiu speelt de bal door. Panorios heeft problemen om de bal te vangen. Panorios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Klungelig pakt Olăroiu de bal. Olăroiu passt de bal in één keer door. Panorios rent richting de bal. Panorios draait met de bal, schiet en ... Kudaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Morzycko Moryń - KS Walczaki 1:3

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sikawa met een snelle inworp. Olăroiu geeft de bal voor. Panorios springt en kopt de bal. Kudaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Morzycko Moryń - KS Walczaki 1:4

62e minuut.
Kudaj met een sublieme pass. Olăroiu controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Derbin. Derbin krijgt een gele kaart. Olăroiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paraschivu met een snel genomen vrije trap. Jędraszek rent richting de bal. Jędraszek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Sikawa met een snelle inworp. Olăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu geeft een lange en hoge pass. Panorios rent richting de bal. Panorios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Morzycko Moryń - KS Walczaki 1:5

66e minuut.
Sikawa passt de bal met de wreef. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu speelt de bal door. Panorios rent richting de bal. Panorios draait met de bal, schiet en ... Kudaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Inworp. Sikawa met de inworp. Olăroiu rent richting de bal. Olăroiu geeft een lange en hoge pass. Panorios springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Morzycko Moryń - KS Walczaki 1:6

81e minuut.
Sikawa speelt de bal door. Klungelig pakt Olăroiu de bal. Olăroiu passt de bal zonder na te denken. Panorios rent richting de bal. Panorios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Sikawa passt de bal zonder na te denken. Melechowicz rent richting de bal. Witczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Witczyk krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Panorios rent richting de bal. Olăroiu met een sublieme pass. Dróżdż is nu in balbezit. Dróżdż geeft een lange en hoge pass. Jędraszek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Morzycko Moryń 75%, KS Walczaki 25%.
UKS Morzycko Moryń - KS Walczaki 1:6