Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Grojec Żywiec Start Działdowo
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
1 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 22.2
average Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kwieciński met een sublieme pass. Krzysztofiak rent richting de bal. Bochowicz is nu in balbezit. Krzysztofiak verovert de bal door een tackle van achteren. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ... Hryniewiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Kwieciński de bal onder controle te krijgen. Šigud bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski begaat een overtreding. Dawidowski krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Inworp. Udod zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śmiejkowski geeft een lange en hoge pass. Krzysztofiak krijgt zijn hoofd ertegen. Hryniewiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Grojec Żywiec - Start Działdowo 0:1

35e minuut.
Bochowicz is nu in balbezit. Krzysztofiak is nu in balbezit. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak schiet op doel. Hryniewiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Grojec Żywiec 63%, Start Działdowo 37%.
TS Grojec Żywiec - Start Działdowo 0:1

46e minuut.
Mazowiecki probeert naar een medespeler te passen. Krzysztofiak is nu in balbezit. Brejza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Brejza moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Brejza schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

50e minuut.
Brożyna is nu in balbezit. Brożyna geeft de bal voor. Klungelig pakt Leśniak de bal. Leśniak geeft een lange en hoge pass. Krzysztofiak springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Młynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynarz speelt de bal door. Bordakiewicz rent richting de bal. Bordakiewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Šigud de bal. De bal raakt de paal. Broniarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Leśniak is nu in balbezit. Leśniak speelt de bal door. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ... Hryniewiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Grojec Żywiec - Start Działdowo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Grojec Żywiec 45%, Start Działdowo 55%.
TS Grojec Żywiec - Start Działdowo 0:2