Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deravenvils Young Stara
5322 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Pajewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muranowski komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Tadejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kret bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadejewski is nu in balbezit. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Podolis kopt de bal weg. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieznośny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nieznośny krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Pankiewicz passt de bal in één keer door. Nieznośny rent richting de bal. Nieznośny passt de bal met de wreef. Karakula rent richting de bal. Karakula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Nowik is nu in balbezit. Nowik geeft een hoge lob. Kret met een sublieme pass. Tadejewski rent richting de bal. Tadejewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pankiewicz rent richting de bal. Muranowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pankiewicz. Muranowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deravenvils 49%, Young Stara 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deravenvils - Young Stara 0:0

62e minuut.
Nieznośny is nu in balbezit. Kret met een sublieme pass. Muranowski speelt de bal door. Rusek rent richting de bal. Rusek draait met de bal, schiet en ... Dobrzyniecki bokst de bal weg.

66e minuut.
Muranowski is nu in balbezit. Pankiewicz onderschept slim de pass. Pankiewicz passt de bal in één keer door. Drwal is nu in balbezit. Drwal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Balcer bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcer passt de bal met de wreef. Karakula is nu in balbezit. Karakula draait met de bal, schiet en ... Dobrzyniecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deravenvils - Young Stara 0:1

77e minuut.
Maliniak geeft een lange en hoge pass. Magierowski rent richting de bal. Tadejewski onderschept slim de pass. Kret rent richting de bal. Kret draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deravenvils - Young Stara 1:1

88e minuut.
Dobrzyniecki met een harde bal richting middenveld. Maciesiak rent richting de bal. Maciesiak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tadejewski de bal. Tadejewski schiet op doel. Pernak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deravenvils 36%, Young Stara 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deravenvils - Young Stara 1:1