Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOALSOCCER MKS Śląsk Kubiny
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.8
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Linetty is nu in balbezit. Porwoł rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Linetty. Linetty krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Dyzma bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwoł onderschept slim de pass. Porwoł probeert naar een medespeler te passen. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Dutkiewicz is nu in balbezit. Dutkiewicz passt de bal in één keer door. Porwoł rent richting de bal. Daar is Porwoł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porwoł draait met de bal, schiet en ... Kręcina bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pietroń neemt de hoekschop. Sorek kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GOALSOCCER - MKS Śląsk Kubiny 0:1

10e minuut.
Pietroń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porwoł rent richting de bal. Porwoł geeft de bal voor. Makieła is nu in balbezit. Makieła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bierzyński probeert naar een medespeler te passen. Pietroń is nu in balbezit. Pietroń met een sublieme pass. Rzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOALSOCCER 46%, MKS Śląsk Kubiny 54%.
GOALSOCCER - MKS Śląsk Kubiny 0:1

46e minuut.
Dutkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bogusz komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Forycki is nu in balbezit. Nowacki rent richting de bal. Dyzma speelt de bal door. Rzecki is nu in balbezit. Rzecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GOALSOCCER - MKS Śląsk Kubiny 1:1

52e minuut.
Niźnik is nu in balbezit. Niźnik geeft een hoge lob. Nowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Rzecki is nu in balbezit. Nowacki onderschept slim de pass. Nowacki geeft een hoge lob. Bogusz rent richting de bal. Bogusz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Smuda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pietroń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porwoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwoł geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOALSOCCER 49%, MKS Śląsk Kubiny 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GOALSOCCER - MKS Śląsk Kubiny 1:1