Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Śląsk Kubiny GOALSOCCER
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Zuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuch geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niźnik met een snelle inworp. Rzecki met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Nowacki speelt de bal door. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorek is nu in balbezit. Porwoł verovert de bal door een tackle van achteren. Porwoł schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Szot onderschept slim de pass. Szot speelt de bal door. Zuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty onderschept slim de pass. Linetty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Linetty onderschept slim de pass. Linetty geeft een hoge lob. Turczyński is nu in balbezit. Rzecki onderschept slim de pass. Rzecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Kiciuś probeert naar een medespeler te passen. Dutkiewicz is nu in balbezit. Met opzet legt Sorek zijn tegenspeler op de grond. Sorek krijgt een gele kaart. Dutkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Porwoł neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Noworyta trapt de bal weg. Dyzma kopt de bal weg. Rzecki probeert de bal aan de voet te houden. Linetty rent richting de bal. Linetty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dyzma probeert naar een medespeler te passen. Nowacki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rzecki. Rzecki krijgt een gele kaart. Nowacki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nowacki kan niet meer verder spelen. Maziarka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Śląsk Kubiny 67%, GOALSOCCER 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS Śląsk Kubiny - GOALSOCCER 0:0

58e minuut.
Inworp. Szot met de inworp. Rzecki probeert naar een medespeler te passen. Chodkiewicz geeft een lange en hoge pass. Turczyński bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Chodkiewicz geeft een lange en hoge pass. Przygoński kopt de bal weg. Dyzma speelt de bal door. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pietroń passt de bal in één keer door. Sobociński probeert naar een medespeler te passen. Linetty is nu in balbezit. Rzecki rent richting de bal. Rzecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Porwoł geeft de bal voor. Sobociński rent richting de bal. Pietroń onderschept slim de pass. Pietroń geeft een hoge lob. Daar is Sorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Śląsk Kubiny - GOALSOCCER 1:0

87e minuut.
Makieła rent richting de bal. Kiciuś onderschept slim de pass. Kiciuś geeft een hoge lob. Niźnik is nu in balbezit. Niźnik probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Inworp. Kiciuś met een snelle inworp. Dyzma probeert naar een medespeler te passen. Linetty is nu in balbezit. Linetty draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Śląsk Kubiny 64%, GOALSOCCER 36%.
MKS Śląsk Kubiny - GOALSOCCER 1:0