Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UKS Morzycko Moryń Wrzos Stary Zmigród
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kudaj met een harde bal richting middenveld. Rybak kopt de bal weg. Klungelig pakt Kościecha de bal. Kloss is nu in balbezit. Kloss draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Derbin verovert de bal door een tackle van achteren. Derbin passt de bal zonder na te denken. Kuziak rent richting de bal. Kuziak draait met de bal, schiet en ... Rabiniak probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Melechowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Melechowicz probeert naar een medespeler te passen. Kasperkiewicz rent richting de bal. Kuziak verovert de bal door een tackle van achteren. Kuziak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Morzycko Moryń 41%, Wrzos Stary Zmigród 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UKS Morzycko Moryń - Wrzos Stary Zmigród 0:0

70e minuut.
Melechowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kuziak rent richting de bal. Kełkowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziak onderschept slim de pass. Kuziak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Morzycko Moryń - Wrzos Stary Zmigród 1:0

73e minuut.
Trawiński is nu in balbezit. Oćwieja onderschept slim de pass. Oćwieja speelt de bal door. Kuziak rent richting de bal. Kuziak schiet op doel. Wysocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Klungelig pakt Melechowicz de bal. Rybak is nu in balbezit. Rybak passt de bal met de wreef. Kloss heeft problemen om de bal te vangen. Kloss haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kudaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Kasperkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kasperkiewicz speelt de bal door. Derbin is nu in balbezit. Kuziak is nu in balbezit. Kuziak draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Morzycko Moryń 38%, Wrzos Stary Zmigród 62%.
UKS Morzycko Moryń - Wrzos Stary Zmigród 1:0