Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Śląsk Kubiny Start Działdowo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 22
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Porwoł is nu in balbezit. Myszkowski is nu in balbezit. Porwoł onderschept slim de pass. Porwoł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Śląsk Kubiny - Start Działdowo 1:0

16e minuut.
Turczyński speelt de bal door. Klungelig pakt Kalosz de bal. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki met een sublieme pass. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Noworyta niet meer kan verder spelen. Zawodziński komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Pietroń is nu in balbezit. Udod onderschept slim de pass. Udod geeft een lange en hoge pass. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sęk passt de bal met de wreef. Kwieciński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Porwoł. Porwoł krijgt een gele kaart. Kwieciński raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalosz komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Myszkowski rent richting de bal. Myszkowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pietroń met de inworp. Porwoł geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kalosz passt de bal met de wreef. Makieła rent richting de bal. Tlaga begaat een overtreding. Tlaga krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kalosz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Czubała komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Śląsk Kubiny 60%, Start Działdowo 40%.
MKS Śląsk Kubiny - Start Działdowo 1:0

47e minuut.
Myszkowski is nu in balbezit. Myszkowski geeft een hoge lob. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Udod rent richting de bal. Udod geeft een lange en hoge pass. Pietroń probeert de bal aan de voet te houden. Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Śląsk Kubiny - Start Działdowo 2:0

63e minuut.
Makieła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bierzyński speelt de bal door. Myszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietroń verovert de bal door een tackle van achteren. Pietroń passt de bal zonder na te denken. Broniarek bokst de bal weg.

76e minuut.
Bierzyński is nu in balbezit. Bierzyński passt de bal in één keer door. Leśniak geeft een hoge lob. Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Śląsk Kubiny - Start Działdowo 2:1

79e minuut.
Porwoł geeft de bal voor. Doeltrap. Broniarek trapt de bal weg. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Turczyński geeft een lange en hoge pass. Kwieciński heeft problemen om de bal te vangen. Kwieciński speelt de bal door. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński passt de bal met de wreef. Krzysztofiak rent richting de bal. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Śląsk Kubiny 57%, Start Działdowo 43%.
MKS Śląsk Kubiny - Start Działdowo 2:1