Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Walczaki MKS Śląsk Kubiny
532 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
34% Spel op eigen helft 66%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 16.6
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Olăroiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olăroiu passt de bal in één keer door. Mięśniak speelt de bal door. Panorios bereikt de bal nog maar net als eerste. Panorios schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - MKS Śląsk Kubiny 1:0

3e minuut.
Jędraszek met een sublieme pass. Panorios kan de bal niet met de borst controleren. Olăroiu is nu in balbezit. Panorios is nu in balbezit. Panorios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - MKS Śląsk Kubiny 2:0

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dróżdż met de inworp. Panorios rent richting de bal. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - MKS Śląsk Kubiny 3:0

10e minuut.
Dróżdż probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mięśniak rent richting de bal. Mięśniak geeft de bal voor. Panorios bereikt de bal nog maar net als eerste. Panorios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Olăroiu probeert de bal aan de voet te houden. Jędraszek rent richting de bal. Jędraszek passt de bal in één keer door. Panorios bereikt de bal nog maar net als eerste. Panorios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bogusz rent richting de bal. Paraschivu onderschept slim de pass. Paraschivu met een sublieme pass. Porwoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwoł draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Dróżdż met een sublieme pass. Jędraszek is nu in balbezit. Jędraszek met een sublieme pass. Panorios is nu in balbezit. Panorios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - MKS Śląsk Kubiny 4:0

31e minuut.
Porwoł heeft problemen om de bal te vangen. Panorios is nu in balbezit. Olăroiu probeert naar een medespeler te passen. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Olăroiu rent richting de bal. Olăroiu met een sublieme pass. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek schiet op doel. Turczyński probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sęk onderschept slim de pass. Sęk speelt de bal door. Nowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Paraschivu is nu in balbezit. Pietroń verovert de bal door een tackle van achteren. Porwoł met een sublieme pass. Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogusz draait met de bal, schiet en ... Olszański bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Walczaki 33%, MKS Śląsk Kubiny 67%.
KS Walczaki - MKS Śląsk Kubiny 4:0

52e minuut.
Jędraszek rent richting de bal. Jędraszek passt de bal met de wreef. Panorios bereikt de bal nog maar net als eerste. Panorios draait met de bal, schiet en ... Noworyta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - MKS Śląsk Kubiny 5:0

58e minuut.
Klungelig pakt Nowacki de bal. Olăroiu rent richting de bal. Olăroiu met een sublieme pass. Panorios is nu in balbezit. Panorios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Olăroiu speelt de bal door. Panorios heeft problemen om de bal te vangen. Panorios passt de bal met de wreef. Jędraszek rent richting de bal. Jędraszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - MKS Śląsk Kubiny 6:0

67e minuut.
Jędraszek is nu in balbezit. Jędraszek passt de bal in één keer door. Olăroiu speelt de bal door. Panorios bereikt de bal nog maar net als eerste. Panorios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - MKS Śląsk Kubiny 7:0

70e minuut.
Olăroiu rent richting de bal. Olăroiu geeft een lange en hoge pass. Panorios rent richting de bal. Panorios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Noworyta met een harde bal richting middenveld. Paraschivu is nu in balbezit. Porwoł tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paraschivu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paraschivu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rojek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sikawa geeft een lange en hoge pass. Panorios is nu in balbezit. Panorios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - MKS Śląsk Kubiny 8:0

76e minuut.
Bogusz is nu in balbezit. Paraschivu onderschept slim de pass. Paraschivu geeft een lange en hoge pass. Panorios is nu in balbezit. Panorios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Mięśniak de bal. Porwoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mięśniak zijn tegenspeler op de grond. Mięśniak krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Olăroiu rent richting de bal. Jędraszek is nu in balbezit. Jędraszek geeft de bal voor. Panorios bereikt de bal nog maar net als eerste. Panorios haalt uit met een fantastische trap. Noworyta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Panorios kopt de bal weg. Klungelig pakt Nowacki de bal. Nowacki geeft de bal voor. Panorios rent richting de bal. Panorios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Walczaki 35%, MKS Śląsk Kubiny 65%.
KS Walczaki - MKS Śląsk Kubiny 8:0