Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Stara dzikie kozy
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 15.1
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Rusek is nu in balbezit. Rusek passt de bal zonder na te denken. Karakula rent richting de bal. Karakula haalt uit met een fantastische trap. Brychczy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Daar is Atlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusek passt de bal in één keer door. Karakula is nu in balbezit. Karakula draait met de bal, schiet en ... Brychczy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Stara - dzikie kozy 1:0

31e minuut.
Kąpała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajewski passt de bal met de wreef. Słupik rent richting de bal. Słupik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gospodarek kopt de bal weg. Nowik probeert de bal aan de voet te houden. Pajewski rent richting de bal. Słupik onderschept slim de pass. Słupik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Stara 49%, dzikie kozy 51%.
Young Stara - dzikie kozy 1:0

53e minuut.
Magierowski geeft een lange en hoge pass. Jerski geeft de bal voor. Nieznośny kopt de bal weg. Rusek is nu in balbezit. Rusek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Nieznośny krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Słomowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula draait met de bal, schiet en ... Brychczy probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Licheński heeft problemen om de bal te vangen. Rusek speelt de bal door. Klungelig pakt Karakula de bal. Karakula schiet op doel. Jerski heeft problemen om de bal te vangen. Brychczy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Rusek passt de bal met de wreef. Karakula rent richting de bal. Ścianek rent richting de bal. Rusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Stara 40%, dzikie kozy 60%.
Young Stara - dzikie kozy 1:0