Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrzos Stary Zmigród TS Grojec Żywiec
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 23
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Miodopolski verovert de bal door een tackle van achteren. Miodopolski passt de bal zonder na te denken. Kloss rent richting de bal. Trawiński rent richting de bal. Trawiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Brożyna geeft de bal voor. Daar is Zassowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zassowski speelt de bal door. Bordakiewicz is nu in balbezit. Bordakiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrzos Stary Zmigród - TS Grojec Żywiec 0:1

29e minuut.
Rybak geeft een hoge lob. Miodopolski rent richting de bal. Miodopolski passt de bal in één keer door. Trawiński is nu in balbezit. Trawiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Trawiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawiński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Meczecki de bal onder controle te krijgen. Kloss rent richting de bal. Kloss haalt uit met een fantastische trap. Hryniewiecki bokst de bal weg.

41e minuut.
Ledwoń met een sublieme pass. Bordakiewicz is nu in balbezit. Bordakiewicz met een sublieme pass. Šigud is nu in balbezit. Šigud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zassowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawiński onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zassowski. Zassowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrzos Stary Zmigród 62%, TS Grojec Żywiec 38%.
Wrzos Stary Zmigród - TS Grojec Żywiec 0:1

63e minuut.
Klungelig pakt Kloss de bal. Zassowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zassowski probeert naar een medespeler te passen. Bordakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordakiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rybak is nu in balbezit. Rybak probeert naar een medespeler te passen. Zassowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloss haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Šigud heeft problemen om de bal te vangen. Bordakiewicz is nu in balbezit. Rabiniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rabiniak krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Daar is Brejza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brejza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šigud zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Młynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynarz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrzos Stary Zmigród 62%, TS Grojec Żywiec 38%.
Wrzos Stary Zmigród - TS Grojec Żywiec 0:1