Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deravenvils GOALSOCCER
5322 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 14.6
weak Schieten tragic
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Magdoń is nu in balbezit. Linetty verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeźniczek rent richting de bal. Linetty onderschept slim de pass. Linetty draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Linetty is nu in balbezit. Linetty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzecki geeft een hoge lob. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deravenvils - GOALSOCCER 0:1

20e minuut.
Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak met een sublieme pass. Sorek rent richting de bal. Tadejewski onderschept slim de pass. Tadejewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rzecki kan de bal niet met de borst controleren. Rudzki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rzecki. Rzecki krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Rudzki raakt geblesseerd tijdens het duel. Rudzki met een snel genomen vrije trap. Tadejewski is nu in balbezit. Tadejewski schiet op doel. Smuda probeert de bal aan de voet te houden. Kręcina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deravenvils - GOALSOCCER 1:1

28e minuut.
Kręcina trapt de bal weg. Pankiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Kiciuś de bal. Tadejewski is nu in balbezit. Tadejewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Kret speelt de bal door. Pankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankiewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tadejewski de bal. Tadejewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deravenvils 46%, GOALSOCCER 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deravenvils - GOALSOCCER 1:1

65e minuut.
Jagła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagła geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiciuś met de inworp. Niźnik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak passt de bal met de wreef. Dyzma speelt de bal door. Tadejewski heeft problemen om de bal te vangen. Tadejewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tadejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadejewski schiet op doel. Smuda rent richting de bal. Maciesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Maciesiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Forycki heeft problemen om de bal te vangen. Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak draait met de bal, schiet en ... Kręcina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deravenvils - GOALSOCCER 2:1

83e minuut.
Rzecki is nu in balbezit. Maciesiak onderschept slim de pass. Maciesiak passt de bal met de wreef. Tadejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadejewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deravenvils - GOALSOCCER 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deravenvils 32%, GOALSOCCER 68%.
Deravenvils - GOALSOCCER 3:1