Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Stara MKS Śląsk Kubiny
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 15.9
hopeless Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


27e minuut.
Balcer heeft problemen om de bal te vangen. Balcer geeft een lange en hoge pass. Przygoński speelt de bal door. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Nieznośny rent richting de bal. Bogusz verovert de bal door een tackle van achteren. Bogusz met een sublieme pass. Porwoł is nu in balbezit. Porwoł schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Nieznośny bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwoł onderschept slim de pass. Porwoł met een sublieme pass. Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Stara - MKS Śląsk Kubiny 0:1

41e minuut.
Pajewski geeft de bal voor. Rusek rent richting de bal. Rusek passt de bal zonder na te denken. Karakula is nu in balbezit. Karakula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Noworyta trapt de bal weg van het doel. Pajewski kopt de bal weg. Rusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Stara 41%, MKS Śląsk Kubiny 59%.
Young Stara - MKS Śląsk Kubiny 0:1

47e minuut.
Gospodarek is nu in balbezit. Bierzyński rent richting de bal. Bierzyński passt de bal met de wreef. Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogusz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Sęk met een snelle inworp. Bierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierzyński probeert naar een medespeler te passen. Porwoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwoł schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Nieznośny is nu in balbezit. Nieznośny speelt de bal door. Balcer probeert naar een medespeler te passen. Karakula heeft problemen om de bal te vangen. Karakula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Porwoł rent richting de bal. Porwoł speelt de bal door. Magierowski rent richting de bal. Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogusz draait met de bal, schiet en ... Pernak bokst de bal weg.

85e minuut.
Sęk geeft de bal voor. Nowik heeft problemen om de bal te vangen. Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwoł is nu in balbezit. Porwoł schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Stara 39%, MKS Śląsk Kubiny 61%.
Young Stara - MKS Śląsk Kubiny 0:1