Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Walczaki Wrzos Stary Zmigród
532 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 17.6
average Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Dróżdż met een snelle inworp. Olăroiu controleert de bal met de borst. Olăroiu met een sublieme pass. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kełkowiecki kan de bal niet met de borst controleren. Jędraszek onderschept slim de pass. Olăroiu rent richting de bal. Olăroiu schiet op doel. Wysocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - Wrzos Stary Zmigród 1:0

17e minuut.
Rabiniak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dróżdż met de inworp. Olăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Olăroiu onderschept slim de pass. Olăroiu passt de bal in één keer door. Panorios bereikt de bal nog maar net als eerste. Panorios haalt uit met een fantastische trap. Rabiniak probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rojek geeft een hoge lob. Kełkowiecki probeert de bal aan de voet te houden. Panorios bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mięśniak kopt de bal weg. Olăroiu is nu in balbezit. Olăroiu passt de bal zonder na te denken. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Inworp. Patyczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jędraszek is nu in balbezit. Rybak onderschept slim de pass. Rybak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Walczaki - Wrzos Stary Zmigród 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Walczaki 36%, Wrzos Stary Zmigród 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Walczaki - Wrzos Stary Zmigród 1:1

48e minuut.
Sikawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mięśniak geeft een lange en hoge pass. Kasperkiewicz is nu in balbezit. Panorios rent richting de bal. Panorios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Panorios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiniak rent richting de bal. Panorios verovert de bal door een tackle van achteren. Panorios schiet op doel. Wysocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jędraszek rent richting de bal. Jędraszek haalt uit met een fantastische trap. Kełkowiecki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - Wrzos Stary Zmigród 2:1

58e minuut.
Olăroiu rent richting de bal. Olăroiu passt de bal met de wreef. Kełkowiecki is nu in balbezit. Jędraszek onderschept slim de pass. Jędraszek schiet op doel. Wysocki bokst de bal weg.

59e minuut.
Panorios krijgt zijn hoofd ertegen. Rabiniak is nu in balbezit. Rabiniak geeft de bal voor. Witczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Witczyk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wysocki trapt de bal weg. Paraschivu kopt de bal weg. Jędraszek rent richting de bal. Jędraszek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Sikawa geeft een hoge lob. Panorios is nu in balbezit. Rabiniak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Panorios is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Panorios neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Wysocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - Wrzos Stary Zmigród 3:1

65e minuut.
Mięśniak passt de bal met de wreef. Sikawa speelt de bal door. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek geeft een hoge lob. Panorios bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rojek speelt de bal door. Sikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikawa passt de bal zonder na te denken. Jędraszek is nu in balbezit. Jędraszek haalt uit met een fantastische trap. Wysocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - Wrzos Stary Zmigród 4:1

76e minuut.
Panorios is nu in balbezit. Panorios speelt de bal door. Olăroiu heeft problemen om de bal te vangen. Dróżdż geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kozicz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Olăroiu rent richting de bal. Olăroiu probeert naar een medespeler te passen. Jędraszek is nu in balbezit. Jędraszek haalt uit met een fantastische trap. Wysocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - Wrzos Stary Zmigród 5:1

88e minuut.
Mięśniak rent richting de bal. Sęp verovert de bal door een tackle van achteren. Trawiński rent richting de bal. Kloss is nu in balbezit. Kloss schiet op doel. Olszański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Walczaki 29%, Wrzos Stary Zmigród 71%.
KS Walczaki - Wrzos Stary Zmigród 5:1