Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOALSOCCER Young Stara
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 21.2
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Linetty raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lizer komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Pajewski speelt de bal door. Rusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusek probeert naar een medespeler te passen. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula draait met de bal, schiet en ... Kręcina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Karakula heeft problemen om de bal te vangen. Forycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula onderschept slim de pass. Karakula draait met de bal, schiet en ... Kręcina probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Daar is Pabis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabowski rent richting de bal. Nieznośny begaat een overtreding. Nieznośny krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Rusek passt de bal met de wreef. Gospodarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizer rent richting de bal. Lizer draait met de bal, schiet en ... Pernak bokst de bal weg.

29e minuut.
Pajewski rent richting de bal. Pajewski passt de bal in één keer door. Rusek speelt de bal door. Karakula rent richting de bal. Karakula haalt uit met een fantastische trap. Kręcina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Pajewski onderschept slim de pass. Pajewski probeert naar een medespeler te passen. Rusek is nu in balbezit. Karakula rent richting de bal. Karakula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOALSOCCER 55%, Young Stara 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GOALSOCCER - Young Stara 0:0

46e minuut.
Lizer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kąpała bereikt de bal nog maar net als eerste. Forycki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Forycki krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Kabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizer is nu in balbezit. Nieznośny rent richting de bal. Lizer verovert de bal door een tackle van achteren. Lizer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Nieznośny verovert de bal door een tackle van achteren. Nieznośny met een sublieme pass. Pabis is nu in balbezit. Lizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizer draait met de bal, schiet en ... Pernak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOALSOCCER 55%, Young Stara 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GOALSOCCER - Young Stara 0:0