Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UKS Morzycko Moryń MKS Śląsk Kubiny
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Włodarczyk geeft een lange en hoge pass. Nowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Melechowicz onderschept slim de pass. Kuziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Noworyta trapt de bal weg. Kościecha kopt de bal weg. Klungelig pakt Nowacki de bal. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Makieła passt de bal zonder na te denken. Porwoł is nu in balbezit. Porwoł passt de bal in één keer door. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Derbin probeert naar een medespeler te passen. Kuziak is nu in balbezit. Zuch is nu in balbezit. Kuziak onderschept slim de pass. Kuziak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sęk onderschept slim de pass. Melechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęk verovert de bal door een tackle van achteren. Sęk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dombkowski de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Morzycko Moryń 38%, MKS Śląsk Kubiny 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UKS Morzycko Moryń - MKS Śląsk Kubiny 0:0

53e minuut.
Sęk onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miziniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Derbin heeft problemen om de bal te vangen. Derbin geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Melechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowacki onderschept slim de pass. Nowacki met een sublieme pass. Porwoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwoł haalt uit met een fantastische trap. Kudaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Bierzyński geeft een lange en hoge pass. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz speelt de bal door. Porwoł rent richting de bal. Porwoł schiet op doel. Kudaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kudaj met een sublieme pass. Nowacki is nu in balbezit. Melechowicz onderschept slim de pass. Derbin rent richting de bal. Derbin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Morzycko Moryń - MKS Śląsk Kubiny 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Morzycko Moryń 37%, MKS Śląsk Kubiny 63%.
UKS Morzycko Moryń - MKS Śląsk Kubiny 1:0