Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Stara Wrzos Stary Zmigród
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.3
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ślusarczyk probeert naar een medespeler te passen. Trawiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloss is nu in balbezit. Trawiński is nu in balbezit. Trawiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kasperkiewicz is nu in balbezit. Rusek onderschept slim de pass. Rusek passt de bal zonder na te denken. Karakula rent richting de bal. Karakula draait met de bal, schiet en ... Wysocki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Stara - Wrzos Stary Zmigród 1:0

6e minuut.
Daar is Trawiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gospodarek rent richting de bal. Pajewski is nu in balbezit. Trawiński onderschept slim de pass. Trawiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Muranowski passt de bal met de wreef. Kasperkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kąpała. Kąpała krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Klungelig pakt Kozicz de bal. Kąpała rent richting de bal. Kąpała geeft de bal voor. Klungelig pakt Karakula de bal. Karakula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Stara - Wrzos Stary Zmigród 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Stara 57%, Wrzos Stary Zmigród 43%.
Young Stara - Wrzos Stary Zmigród 2:0

61e minuut.
Pajewski passt de bal in één keer door. Sęp is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gospodarek. Gospodarek krijgt een gele kaart. Sęp roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sęp kan niet meer verder spelen. Buczek komt het veld opgelopen. Kasperkiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Nowik de bal. Kloss maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Patyczek geeft een hoge lob. Trawiński rent richting de bal. Muranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Patyczek kopt de bal weg. Ślusarczyk rent richting de bal. Ślusarczyk passt de bal zonder na te denken. Kloss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloss draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Stara 33%, Wrzos Stary Zmigród 67%.
Young Stara - Wrzos Stary Zmigród 2:0