Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrzos Stary Zmigród Young Stara
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 21
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Klungelig pakt Nieznośny de bal. Trawiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieznośny bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawiński onderschept slim de pass. Trawiński schiet op doel. Pernak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrzos Stary Zmigród - Young Stara 1:0

18e minuut.
Rybak rent richting de bal. Rusek onderschept slim de pass. Rusek met een sublieme pass. Klungelig pakt Karakula de bal. Karakula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kełkowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełkowiecki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balcer met een snelle inworp. Rusek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Nieznośny probeert naar een medespeler te passen. Buczek met een sublieme pass. Magierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloss verovert de bal door een tackle van achteren. Kloss haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kasperkiewicz kopt de bal weg. Nieznośny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trawiński is nu in balbezit. Kloss is nu in balbezit. Kloss haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Rybak is nu in balbezit. Rybak passt de bal zonder na te denken. Pabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloss onderschept slim de pass. Kloss draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kozicz rent richting de bal. Kozicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ślusarczyk de bal. Rusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrzos Stary Zmigród 62%, Young Stara 38%.
Wrzos Stary Zmigród - Young Stara 1:0

48e minuut.
Nieznośny passt de bal in één keer door. Ślusarczyk rent richting de bal. Ślusarczyk passt de bal zonder na te denken. Kloss rent richting de bal. Kloss haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Patyczek is nu in balbezit. Pabis onderschept slim de pass. Pabis geeft de bal voor. Kozicz rent richting de bal. Kozicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrzos Stary Zmigród 45%, Young Stara 55%.
Wrzos Stary Zmigród - Young Stara 1:0