Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Start Działdowo GOALSOCCER
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 13.6
unsatisfactory Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Forycki passt de bal in één keer door. Rzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzecki geeft de bal voor. Kabowski rent richting de bal. Kabowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Czubała is nu in balbezit. Bugdoł verovert de bal door een tackle van achteren. Bugdoł passt de bal in één keer door. Krzysztofiak heeft problemen om de bal te vangen. Krzysztofiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Działdowo - GOALSOCCER 1:0

16e minuut.
Mazowiecki passt de bal met de wreef. Dyzma is nu in balbezit. Krzysztofiak verovert de bal door een tackle van achteren. Krzysztofiak schiet op doel. Sorek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Leśniak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mazowiecki de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Forycki. Forycki krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kalosz speelt de bal door. Forycki rent richting de bal. Krzysztofiak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Czubała is nu in balbezit. Czubała met een sublieme pass. Kalosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalosz geeft een lange en hoge pass. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Działdowo - GOALSOCCER 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Działdowo 49%, GOALSOCCER 51%.
Start Działdowo - GOALSOCCER 2:0

68e minuut.
Daar is Dyzma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyzma passt de bal met de wreef. Rzecki probeert naar een medespeler te passen. Kabowski rent richting de bal. Kabowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kiciuś probeert de bal met de borst te controleren. Nawrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawrot passt de bal in één keer door. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Działdowo - GOALSOCCER 3:0

81e minuut.
Leśniak met een sublieme pass. Tlaga met een sublieme pass. Krzysztofiak is nu in balbezit. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Działdowo - GOALSOCCER 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Działdowo 47%, GOALSOCCER 53%.
Start Działdowo - GOALSOCCER 4:0