Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOALSOCCER KS Walczaki
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 25
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Kacprzyk speelt de bal door. Klungelig pakt Jędraszek de bal. Chodkiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jędraszek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jędraszek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kręcina bokst de bal weg. Paal!

4e minuut.
Daar is Hatłas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzecki rent richting de bal. Hatłas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hatłas krijgt een gele kaart. Rzecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chodkiewicz met een snel genomen vrije trap. Niźnik rent richting de bal. Niźnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorek passt de bal met de wreef. Daar is Niźnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Chodkiewicz is nu in balbezit. Chodkiewicz geeft de bal voor. Rojek is nu in balbezit. Kabowski rent richting de bal. Kabowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Durczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabowski begaat een overtreding. Durczok is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tuczapski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jędraszek heeft problemen om de bal te vangen. Kacprzyk is nu in balbezit. Kacprzyk draait met de bal, schiet en ... Kręcina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOALSOCCER - KS Walczaki 0:1

20e minuut.
Kręcina trapt de bal weg. Jędraszek kopt de bal weg. Sorek is nu in balbezit. Kacprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzyk draait met de bal, schiet en ... Kręcina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zwijacz kopt de bal weg. Bugdoł heeft problemen om de bal te vangen. Mięśniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bugdoł is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chodkiewicz komt bij de bal en schiet. Paal!

32e minuut.
Hatłas onderschept slim de pass. Sikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikawa passt de bal zonder na te denken. Jędraszek rent richting de bal. Jędraszek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dyzma met een sublieme pass. Chodkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek onderschept slim de pass. Kacprzyk is nu in balbezit. Kacprzyk haalt uit met een fantastische trap. Kręcina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOALSOCCER 59%, KS Walczaki 41%.
GOALSOCCER - KS Walczaki 0:1

57e minuut.
Olszański met een harde bal richting middenveld. Chodkiewicz kopt de bal weg. Rojek is nu in balbezit. Kabowski onderschept slim de pass. Kabowski schiet op doel. Olszański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Kiciuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dróżdż verovert de bal door een tackle van achteren. Dróżdż probeert naar een medespeler te passen. Kacprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Sobociński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sikawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sobociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikawa onderschept slim de pass. Sikawa probeert naar een medespeler te passen. Kacprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOALSOCCER - KS Walczaki 0:2

87e minuut.
Kiciuś is nu in balbezit. Dróżdż onderschept slim de pass. Dróżdż speelt de bal door. Kacprzyk is nu in balbezit. Kacprzyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kręcina bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Zwijacz met een sublieme pass. Bugdoł is nu in balbezit. Met opzet legt Hatłas zijn tegenspeler op de grond. Hatłas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOALSOCCER 53%, KS Walczaki 47%.
GOALSOCCER - KS Walczaki 0:2