Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia z Bytomia FC White Albatros
442 Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 36.6
zwak Schieten redelijk
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sobek zal de hoekschop nemen. Kobylański krijgt zijn hoofd ertegen. Rydzyk heeft problemen om de bal te vangen. Gostyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia z Bytomia - FC White Albatros 0:1

5e minuut.
Nalewkowicz geeft een hoge lob. Inworp. Sobek met de inworp. Albrici kan de bal niet met de borst controleren. Albrici geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kobylański is nu in balbezit. Leszczyński is nu in balbezit. Kobylański onderschept slim de pass. Daar is Albrici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albrici draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Daar is Albrici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popek verovert de bal door een tackle van achteren. Popek met een sublieme pass. Śpiewok is nu in balbezit. Śpiewok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sobek geeft een hoge lob. Kobylański is nu in balbezit. Kobylański passt de bal in één keer door. Albrici is nu in balbezit. Albrici draait met de bal, schiet en ... Gostyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia z Bytomia - FC White Albatros 0:2

16e minuut.
Albrici passt de bal met de wreef. Daar is Kobylański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrici bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Doeltrap. Gostyński trapt de bal weg van het doel. Trîmbiţaş kopt de bal weg. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kuźniak onderschept slim de pass. Kuźniak speelt de bal door. Daar is Kobylański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albrici is nu in balbezit. Albrici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Śpiewok passt de bal met de wreef. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Popek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popek krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Albrici rent richting de bal. Albrici passt de bal in één keer door. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia z Bytomia - FC White Albatros 0:3

41e minuut.
Brękus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak onderschept slim de pass. Kuźniak geeft de bal voor. Kobylański is nu in balbezit. Kobylański haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia z Bytomia - FC White Albatros 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia z Bytomia 67%, FC White Albatros 33%.
Polonia z Bytomia - FC White Albatros 0:4

47e minuut.
Albrici probeert de bal aan de voet te houden. Kobylański is nu in balbezit. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański verovert de bal door een tackle van achteren. Kobylański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bromba geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kobylański de bal. Kobylański passt de bal zonder na te denken. Sobek is nu in balbezit. Sobek geeft de bal voor. Paal! Hałuszko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Polakiewicz komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Leszczyński passt de bal zonder na te denken. Albrici rent richting de bal. Kobylański rent richting de bal. Kobylański draait met de bal, schiet en ... Gostyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia z Bytomia - FC White Albatros 0:5

56e minuut.
Albrici verovert de bal door een tackle van achteren. Albrici geeft een hoge lob. Kuźniak met een sublieme pass. Kobylański rent richting de bal. Kobylański draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Polakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leszczyński probeert naar een medespeler te passen. Albrici rent richting de bal. Albrici schiet op doel. Gostyński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Sobek speelt de bal door. Kobylański heeft problemen om de bal te vangen. Polakiewicz begaat een overtreding. Polakiewicz krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Albrici bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrici passt de bal zonder na te denken. Kobylański rent richting de bal. Kobylański draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Polakiewicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia z Bytomia - FC White Albatros 0:6

72e minuut.
Albrici is nu in balbezit. Kobylański is nu in balbezit. Polakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Albrici onderschept slim de pass. Albrici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Albrici rent richting de bal. Lixandru speelt de bal door. Kobylański rent richting de bal. Kobylański haalt uit met een fantastische trap. Polakiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bromba met een snelle inworp. Trîmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trîmbiţaş met een sublieme pass. Kobylański rent richting de bal. Kobylański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia z Bytomia - FC White Albatros 0:7

90e minuut.
Nalewkowicz met de inworp. Zientara bereikt de bal nog maar net als eerste. Zientara met een sublieme pass. Spodzieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Spodzieja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia z Bytomia 67%, FC White Albatros 33%.
Polonia z Bytomia - FC White Albatros 0:7