Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super eŁKSa FC TeamRBC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 21.4
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


20e minuut.
Łysiak rent richting de bal. Seńkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Seńkowski geeft een hoge lob. Pietryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietryka haalt uit met een fantastische trap. Gołąb bokst de bal weg.

23e minuut.
Łysiak rent richting de bal. Łysiak geeft de bal voor. Klungelig pakt Gałek de bal. Sędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mederski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Królikowski komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Dobias rent richting de bal. Dobias geeft de bal voor. Monczka kan de bal niet met de borst controleren. Sędek verovert de bal door een tackle van achteren. Sędek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Seńkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Seńkowski speelt de bal door. Ziemiańczyk rent richting de bal. Królikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Królikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ziemiańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Królikowski begaat een overtreding. Ziemiańczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Ziemiańczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super eŁKSa FC 33%, TeamRBC 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Super eŁKSa FC - TeamRBC 0:0

48e minuut.
Seńkowski met de inworp. Królikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Królikowski passt de bal met de wreef. Warczachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warczachowski draait met de bal, schiet en ... Gołąb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Sędek passt de bal met de wreef. Grajkowski rent richting de bal. Grajkowski met een sublieme pass. Sędek rent richting de bal. Sędek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gałek rent richting de bal. Sędek onderschept slim de pass. Sędek passt de bal met de wreef. Śniegocki is nu in balbezit. Śniegocki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Monczka passt de bal in één keer door. Królikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Królikowski met een sublieme pass. Ksiądzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksiądzyna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super eŁKSa FC 39%, TeamRBC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Super eŁKSa FC - TeamRBC 0:0