Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TOPRowianie Red Party
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.4
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Taniukiewicz onderschept slim de pass. Pankiewicz is nu in balbezit. Taniukiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Taniukiewicz haalt uit met een fantastische trap. Możejko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Wrockowiak met de inworp. Dambor is nu in balbezit. Dambor passt de bal in één keer door. Taniukiewicz is nu in balbezit. Taniukiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Walczewski met een harde bal richting middenveld. Cudowski kopt de bal weg. Dymanowski probeert de bal met de borst te controleren. Żychliński rent richting de bal. Żychliński schiet op doel. Rejmer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Wrockowiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pijar is nu in balbezit. Pijar geeft de bal voor. Dymanowski rent richting de bal. Dymanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cudowski kopt de bal weg. Dymanowski rent richting de bal. Dymanowski passt de bal zonder na te denken. Żychliński rent richting de bal. Żychliński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Wrockowiak rent richting de bal. Pankiewicz rent richting de bal. Wrockowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Wrockowiak geeft een lange en hoge pass. Dymanowski krijgt zijn hoofd ertegen. Rejmer bokst de bal weg.

38e minuut.
Pankiewicz speelt de bal door. Pijar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Śmigło. Śmigło krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Daar is Kusak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dymanowski is nu in balbezit. Kusak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kusak krijgt een gele kaart. Dymanowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żychliński legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Rejmer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOPRowianie - Red Party 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOPRowianie 58%, Red Party 42%.
TOPRowianie - Red Party 0:1

83e minuut.
Kuliński passt de bal in één keer door. Taniukiewicz is nu in balbezit. Taniukiewicz passt de bal met de wreef. Pankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOPRowianie 40%, Red Party 60%.
TOPRowianie - Red Party 0:1