Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia z Bytomia TeamRBC
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23 gemiddelde waardering 22.2
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Akimowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Popek de bal. Popek geeft een lange en hoge pass. Spodzieja rent richting de bal. Spodzieja draait met de bal, schiet en ... Gołąb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Nalewkowicz passt de bal met de wreef. Rydzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sędek krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Śniegocki is nu in balbezit. Popek onderschept slim de pass. Popek met een sublieme pass. Śpiewok is nu in balbezit. Śpiewok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Brękus probeert naar een medespeler te passen. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski passt de bal in één keer door. Spodzieja rent richting de bal. Spodzieja haalt uit met een fantastische trap. Gołąb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Daar is Jaszczerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leszczyński is nu in balbezit. Leszczyński passt de bal zonder na te denken. Spodzieja is nu in balbezit. Spodzieja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Brękus de bal onder controle te krijgen. Sędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzyk is nu in balbezit. Sędek verovert de bal door een tackle van achteren. Sędek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia z Bytomia - TeamRBC 0:1

34e minuut.
Leszczyński rent richting de bal. Sędek onderschept slim de pass. Sędek passt de bal met de wreef. Śniegocki is nu in balbezit. Śniegocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Łysiak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zdebel komt het veld opgelopen. Leszczyński is nu in balbezit. Śniegocki verovert de bal door een tackle van achteren. Hałuszko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hałuszko krijgt een gele kaart. Śniegocki raakt geblesseerd tijdens het duel. Ziemiańczyk wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia z Bytomia 40%, TeamRBC 60%.
Polonia z Bytomia - TeamRBC 0:1

46e minuut.
Sędek speelt de bal door. Popek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nalewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoniak rent richting de bal. Słoniak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ołtarzewski passt de bal met de wreef. Partyka speelt de bal door. Leszczyński geeft een lange en hoge pass. Śpiewok bereikt de bal nog maar net als eerste. Śpiewok schiet op doel. Gołąb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Dobias geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ołtarzewski met een snelle inworp. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski passt de bal zonder na te denken. Hałuszko is nu in balbezit. Sędek rent richting de bal. Sędek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ziemiańczyk rent richting de bal. Popek verovert de bal door een tackle van achteren. Popek met een sublieme pass. Śpiewok rent richting de bal. Śpiewok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Śpiewok heeft problemen om de bal te vangen. Śpiewok geeft een lange en hoge pass. Gołąb probeert naar een medespeler te passen. Sędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia z Bytomia - TeamRBC 0:2

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Sędek de bal onder controle te krijgen. Ziemiańczyk rent richting de bal. Spodzieja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spodzieja krijgt een gele kaart. Ziemiańczyk roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ziemiańczyk kan niet meer verder spelen. Korzeniewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia z Bytomia 45%, TeamRBC 55%.
Polonia z Bytomia - TeamRBC 0:2