Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC White Albatros Super eŁKSa FC
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 23.5
adequate Schieten average
weak Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Lixandru met een sublieme pass. Kuźniak geeft de bal voor. Daar is Kozajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobylański is nu in balbezit. Kobylański schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak probeert naar een medespeler te passen. Kobylański rent richting de bal. Kobylański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Albatros - Super eŁKSa FC 1:0

20e minuut.
Copos probeert naar een medespeler te passen. Kuźniak geeft de bal voor. Warczachowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kobylański rent richting de bal. Kobylański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sobek speelt de bal door. Placuszek rent richting de bal. Placuszek probeert naar een medespeler te passen. Kobylański rent richting de bal. Gałek rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gesù verovert de bal door een tackle van achteren. Gesù probeert naar een medespeler te passen. Kuźniak geeft de bal voor. Kobylański rent richting de bal. Kobylański draait met de bal, schiet en ... Szeja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sobek is nu in balbezit. Sobek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Szeja speelt de bal door. Mederski kopt de bal weg. Klungelig pakt Kobylański de bal. Kobylański haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda geeft de bal voor. Daar is Seńkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trîmbiţaş is nu in balbezit. Trîmbiţaş geeft een lange en hoge pass. Szeja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Gesù verovert de bal door een tackle van achteren. Warczachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Lixandru maakt een afschuwelijke overtreding. Lixandru krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Monczka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuźniak speelt de bal door. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański schiet op doel. Szeja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Albatros - Super eŁKSa FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC White Albatros 34%, Super eŁKSa FC 66%.
FC White Albatros - Super eŁKSa FC 2:0

46e minuut.
Lixandru geeft de bal voor. Klungelig pakt Kobylański de bal. Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański onderschept slim de pass. Kobylański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bromba verovert de bal door een tackle van achteren. Bromba geeft een lange en hoge pass. Kobiela is nu in balbezit. Placuszek onderschept slim de pass. Placuszek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lixandru passt de bal met de wreef. Trîmbiţaş rent richting de bal. Trîmbiţaş passt de bal in één keer door. Kobylański is nu in balbezit. Kobylański draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Gesù probeert naar een medespeler te passen. Lixandru met een sublieme pass. Kobylański rent richting de bal. Placuszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Placuszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Albatros - Super eŁKSa FC 3:0

68e minuut.
Mille geeft de bal voor. Monczka is nu in balbezit. Kuźniak maakt een afschuwelijke overtreding. Kuźniak krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Seńkowski speelt de bal door. Ksiądzyna rent richting de bal. Lixandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksiądzyna onderschept slim de pass. Ksiądzyna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Monczka is nu in balbezit. Monczka passt de bal zonder na te denken. Placuszek met een sublieme pass. Klungelig pakt Kobylański de bal. Kobylański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski maakt een afschuwelijke overtreding. Bromba raakt geblesseerd tijdens het duel. Trîmbiţaş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gałek rent richting de bal. Kobylański onderschept slim de pass. Kobylański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sobek geeft een lange en hoge pass. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak passt de bal in één keer door. Lixandru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lixandru geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Monczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak probeert naar een medespeler te passen. Kobylański is nu in balbezit. Kobylański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC White Albatros 24%, Super eŁKSa FC 76%.
FC White Albatros - Super eŁKSa FC 3:0