Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Party pogromcy fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Giejsztorewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Żychliński onderschept slim de pass. Jedynak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jedynak krijgt een gele kaart. Żychliński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuziel wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Kuziel met een sublieme pass. Wrockowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kupidura. Kupidura krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Party 55%, pogromcy fc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Party - pogromcy fc 0:0

72e minuut.
Cudowski geeft een hoge lob. Kowalczuk probeert de bal aan de voet te houden. Żychliński kopt de bal weg. Dymanowski is nu in balbezit. Dymanowski haalt uit met een fantastische trap. Skitek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Szeja geeft de bal voor. Górnicz kopt de bal weg. Kuziel is nu in balbezit. Chudy onderschept slim de pass. Chudy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jedynak rent richting de bal. Jedynak passt de bal in één keer door. Wrockowiak geeft een hoge lob. Górnicz rent richting de bal. Górnicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Party - pogromcy fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Party 59%, pogromcy fc 41%.
Red Party - pogromcy fc 1:0