Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS HUWDU TOPRowianie
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Czyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambor verovert de bal door een tackle van achteren. Dambor speelt de bal door. Grabski rent richting de bal. Grabski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Kusak de bal. Kusak geeft de bal voor. Daar is Rasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taniukiewicz rent richting de bal. Taniukiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kujawa trapt de bal weg van het doel. Dambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambor speelt de bal door. Pankiewicz is nu in balbezit. Pankiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS HUWDU - TOPRowianie 0:1

28e minuut.
Pankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Pankiewicz speelt de bal door. Dambor is nu in balbezit. Grabski verovert de bal door een tackle van achteren. Grabski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Dambor rent richting de bal. Czyż onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kusak. Czyż raakt geblesseerd tijdens het duel. Gutfeld zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS HUWDU 57%, TOPRowianie 43%.
RKS HUWDU - TOPRowianie 0:1

46e minuut.
Seremet geeft de bal voor. Pankiewicz kopt de bal weg. Taniukiewicz is nu in balbezit. Taniukiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kujawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS HUWDU - TOPRowianie 0:2

49e minuut.
Taniukiewicz speelt de bal door. Kusak rent richting de bal. Met opzet legt Noworyta zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Noworyta naar de kleedkamers voor een vroege douche.

58e minuut.
Dambor met een sublieme pass. Daar is Pankiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pankiewicz speelt de bal door. Taniukiewicz rent richting de bal. Taniukiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zielonka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gutfeld heeft problemen om de bal te vangen. Grabski rent richting de bal. Grabski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kusak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czyż verovert de bal door een tackle van achteren. Czyż probeert naar een medespeler te passen. Grabski rent richting de bal. Grabski draait met de bal, schiet en ... Rejmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Gutfeld met een sublieme pass. Wiergowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taniukiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wiergowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

77e minuut.
Delikatny verovert de bal door een tackle van achteren. Delikatny passt de bal zonder na te denken. Taniukiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Taniukiewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wiergowski de bal onder controle te krijgen. Kujawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Mićko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zielonka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czyż rent richting de bal. Czyż schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS HUWDU 46%, TOPRowianie 54%.
RKS HUWDU - TOPRowianie 0:2