Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TOPRowianie RKS HUWDU
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 13.9
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Gutfeld rent richting de bal. Pankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Pankiewicz speelt de bal door. Taniukiewicz is nu in balbezit. Taniukiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Polakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Taniukiewicz rent richting de bal. Taniukiewicz haalt uit met een fantastische trap. Rasiak onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
TOPRowianie - RKS HUWDU 1:0

19e minuut.
Inworp. Dambor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Śmigło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śmigło geeft de bal voor. Taniukiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Daar is Taniukiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankiewicz passt de bal zonder na te denken. Taniukiewicz is nu in balbezit. Taniukiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Śmigło met de inworp. Pankiewicz geeft een hoge lob. Słonina probeert de bal aan de voet te houden. Taniukiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Taniukiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TOPRowianie - RKS HUWDU 2:0

31e minuut.
Kuliński rent richting de bal. Kuliński geeft de bal voor. Noworyta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taniukiewicz is nu in balbezit. Taniukiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TOPRowianie - RKS HUWDU 3:0

41e minuut.
Pankiewicz passt de bal met de wreef. Saleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Taniukiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Taniukiewicz draait met de bal, schiet en ... Kujawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOPRowianie 50%, RKS HUWDU 50%.
TOPRowianie - RKS HUWDU 3:0

67e minuut.
Zamordek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plawgo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyż geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
TOPRowianie - RKS HUWDU 3:1

83e minuut.
Rasiak geeft een hoge lob. Inworp. Śmigło met de inworp. Pankiewicz rent richting de bal. Pankiewicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOPRowianie 58%, RKS HUWDU 42%.
TOPRowianie - RKS HUWDU 3:1