Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC White Albatros TeamRBC
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 20.8
adequate Schieten poor
poor Passen poor
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Grajkowski onderschept slim de pass. Grajkowski geeft de bal voor. Bromba kopt de bal weg. Klungelig pakt Kobylański de bal. Kobylański schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Trîmbiţaş probeert naar een medespeler te passen. Kobylański is nu in balbezit. Klungelig pakt Dobias de bal. Kobylański rent richting de bal. Kobylański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Partyka trapt de bal weg. Trîmbiţaş kan de bal niet met de borst controleren. Ziemiańczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ziemiańczyk krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Łysiak kopt de bal weg. Lixandru heeft problemen om de bal te vangen. Lixandru passt de bal met de wreef. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Albrici bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrici passt de bal in één keer door. Akimowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kobylański rent richting de bal. Kobylański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ziemiańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Trîmbiţaş rent richting de bal. Trîmbiţaş passt de bal zonder na te denken. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Albatros - TeamRBC 1:0

39e minuut.
Gołąb met een harde bal richting middenveld. Trîmbiţaş heeft problemen om de bal te vangen. Trîmbiţaş passt de bal zonder na te denken. Kobylański rent richting de bal. Kobylański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kobylański haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Akimowicz de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kuźniak neemt de hoekschop. Kobylański krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kuźniak probeert naar een medespeler te passen. Albrici is nu in balbezit. Albrici passt de bal zonder na te denken. Kobylański is nu in balbezit. Kobylański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Albatros - TeamRBC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC White Albatros 36%, TeamRBC 64%.
FC White Albatros - TeamRBC 2:0

53e minuut.
Sobek met de inworp. Albrici probeert de bal met de borst te controleren. Ziemiańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiańczyk geeft een lange en hoge pass. Albrici geeft een lange en hoge pass. Gołąb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Albatros - TeamRBC 3:0

57e minuut.
Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrici bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrici speelt de bal door. Kobylański rent richting de bal. Kobylański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lixandru is nu in balbezit. Lixandru probeert naar een medespeler te passen. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak geeft een lange en hoge pass. Trîmbiţaş kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Akimowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kobylański rent richting de bal. Kobylański schiet op doel. Gołąb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Akimowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuźniak zal de hoekschop nemen. Daar is Partyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trîmbiţaş geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Albatros - TeamRBC 4:0

69e minuut.
Lixandru geeft een lange en hoge pass. Kobylański controleert de bal met de borst. Partyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański verovert de bal door een tackle van achteren. Kobylański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kobylański heeft problemen om de bal te vangen. Albrici rent richting de bal. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański draait met de bal, schiet en ... Akimowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sobek zal de hoekschop nemen. Grajkowski heeft problemen om de bal te vangen. Albrici bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrici schiet op doel. Gołąb bokst de bal weg.

78e minuut.
Sobek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lixandru springt en kopt de bal. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański draait met de bal, schiet en ... Gołąb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Albatros - TeamRBC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC White Albatros 26%, TeamRBC 74%.
FC White Albatros - TeamRBC 5:0