Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super eŁKSa FC Polonia z Bytomia
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 21.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Seńkowski met een sublieme pass. Kobiela rent richting de bal. Kobiela geeft een hoge lob. Mederski is nu in balbezit. Mederski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Gostyński met een harde bal richting middenveld. Seńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Seńkowski probeert naar een medespeler te passen. Mederski is nu in balbezit. Mederski haalt uit met een fantastische trap. Gostyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super eŁKSa FC 37%, Polonia z Bytomia 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Super eŁKSa FC - Polonia z Bytomia 0:0

68e minuut.
Rydzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzyk geeft een lange en hoge pass. Byrt rent richting de bal. Byrt geeft een hoge lob. Ksiądzyna springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gostyński trapt de bal weg van het doel. Daar is Popek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mederski rent richting de bal. Mederski draait met de bal, schiet en ... Gostyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Kobiela geeft een hoge lob. Nalewkowicz is nu in balbezit. Ksiądzyna onderschept slim de pass. Mederski rent richting de bal. Mederski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Brękus probeert de bal aan de voet te houden. Leszczyński rent richting de bal. Mederski is nu in balbezit. Mederski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super eŁKSa FC - Polonia z Bytomia 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super eŁKSa FC 38%, Polonia z Bytomia 62%.
Super eŁKSa FC - Polonia z Bytomia 1:0