Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Party Polonia z Bytomia
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
16.6 gemiddelde waardering 22.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Cudowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brękus verovert de bal door een tackle van achteren. Brękus geeft de bal voor. Śpiewok rent richting de bal. Śpiewok haalt uit met een fantastische trap. Możejko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Nalewkowicz rent richting de bal. Górnicz is nu in balbezit. Nalewkowicz geeft een lange en hoge pass. Dymanowski heeft problemen om de bal te vangen. Dymanowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Klungelig pakt Ołtarzewski de bal. Ołtarzewski probeert naar een medespeler te passen. Zientara geeft een lange en hoge pass. Śpiewok is nu in balbezit. Śpiewok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Spodzieja speelt de bal door. Ołtarzewski speelt de bal door. Śpiewok rent richting de bal. Śpiewok draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Koman de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hałuszko is nu in balbezit. Żychliński onderschept slim de pass. Leszczyński begaat een overtreding. Leszczyński krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Kuziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spodzieja onderschept slim de pass. Popek is nu in balbezit. Spodzieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Spodzieja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Popek kopt de bal weg. Ołtarzewski probeert de bal met de borst te controleren. Ołtarzewski passt de bal in één keer door. Spodzieja is nu in balbezit. Popek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Party 55%, Polonia z Bytomia 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Party - Polonia z Bytomia 0:0

61e minuut.
Zientara met de inworp. Nalewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zientara is nu in balbezit. Zientara geeft de bal voor. Popek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Nalewkowicz geeft de bal voor. Rygielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rygielski probeert naar een medespeler te passen. Dymanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymanowski draait met de bal, schiet en ... Gostyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Rydzyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cudowski zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rygielski is nu in balbezit. Rygielski speelt de bal door. Klungelig pakt Rydzyk de bal. Dymanowski rent richting de bal. Dymanowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pijar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wrockowiak rent richting de bal. Wrockowiak passt de bal zonder na te denken. Żychliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żychliński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Pijar rent richting de bal. Śpiewok verovert de bal door een tackle van achteren. Śpiewok probeert naar een medespeler te passen. Spodzieja is nu in balbezit. Spodzieja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zientara met een snelle inworp. Śpiewok rent richting de bal. Śpiewok geeft de bal voor. Walczewski controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Party 67%, Polonia z Bytomia 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Party - Polonia z Bytomia 0:0