Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TOPRowianie FC White Albatros
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 38.3
unsatisfactory Schieten good
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Trîmbiţaş verovert de bal door een tackle van achteren. Trîmbiţaş geeft een hoge lob. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TOPRowianie - FC White Albatros 0:1

10e minuut.
Mićko probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kuźniak neemt de hoekschop. Trîmbiţaş krijgt zijn hoofd ertegen. Kobylański maakt een snoekduik en kopt de bal. Rejmer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak probeert naar een medespeler te passen. Kobylański is nu in balbezit. Kobylański draait met de bal, schiet en ... Rejmer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Zamordek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański verovert de bal door een tackle van achteren. Kobylański haalt uit met een fantastische trap. Rejmer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Mićko probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TOPRowianie - FC White Albatros 0:2

30e minuut.
Albrici rent richting de bal. Kobylański rent richting de bal. Kuliński rent richting de bal. Kobylański onderschept slim de pass. Kobylański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Trîmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambor onderschept slim de pass. Dambor probeert naar een medespeler te passen. Taniukiewicz rent richting de bal. Taniukiewicz haalt uit met een fantastische trap. Copos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Kobylański rent richting de bal. Kusak verovert de bal door een tackle van achteren. Albrici onderschept slim de pass. Kobylański is nu in balbezit. Kobylański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TOPRowianie - FC White Albatros 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOPRowianie 68%, FC White Albatros 32%.
TOPRowianie - FC White Albatros 0:3

52e minuut.
Kuliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixandru onderschept slim de pass. Lixandru speelt de bal door. Kobylański rent richting de bal. Kobylański schiet op doel. Rejmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Lixandru met een sublieme pass. Daar is Kobylański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albrici is nu in balbezit. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Trîmbiţaş passt de bal in één keer door. Sobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobek probeert naar een medespeler te passen. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Albrici bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albrici krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Lixandru met een sublieme pass. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak met een sublieme pass. Kobylański is nu in balbezit. Kobylański draait met de bal, schiet en ... Rejmer bokst de bal weg.

73e minuut.
Sobek onderschept slim de pass. Sobek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mićko de bal. Kobylański is nu in balbezit. Kobylański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Słonina is nu in balbezit. Słonina geeft een hoge lob. Mille probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taniukiewicz is nu in balbezit. Taniukiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TOPRowianie - FC White Albatros 1:3

83e minuut.
Trîmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trîmbiţaş passt de bal zonder na te denken. Albrici is nu in balbezit. Kobylański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Sobek geeft een lange en hoge pass. Kuźniak kopt de bal weg. Trîmbiţaş kan de bal niet met de borst controleren. Albrici bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mićko probeert naar een medespeler te passen. Zamordek is nu in balbezit. Kobylański verovert de bal door een tackle van achteren. Kobylański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TOPRowianie - FC White Albatros 1:4

90e minuut.
Albrici onderschept slim de pass. Albrici speelt de bal door. Lixandru met een sublieme pass. Kobylański is nu in balbezit. Kobylański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOPRowianie 74%, FC White Albatros 26%.
TOPRowianie - FC White Albatros 1:4